pietricica turism

politie masini 02Chemaţi să aplaneze un conflict în familie, poliţiştii din Borca au făcut parte dreaptă şi le-au întocmit dosare penale ambilor protagonişti. Scandalul a izbucnit între un bătrân de 80 de ani, încă verde, nemulţumit de „activitatea” fiului său, pe care n-a ezitat să-l altoiască, deşi are vârsta de 48 de ani.

„La fața locului, după aplanarea conflictului spontan izbucnit între tată și fiu, polițiștii au descoperit într-o anexă a locuinţei susnumiţilor 300 de pachete de ţigări (6.000 ţigarete) de provenienţă străină, probabil rusească, susceptibile a proveni din contrabandă”, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ. „Cele 6.000 de ţigarete au fost confiscate, bărbatul de 48 de ani fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia prevăzute şi pedepsite cu închisoare de la 2 la 7 ani şi interzicerea unor drepturi conform art. 270 din Legea 86/2006”.

Poliţiştii nu l-au iertat nici pe bătrânul de 80 de ani, deşi în sinea lor poate i-au dat dreptate, şi au deschis pe numele acestuia un dosar penal sub acuzaţie de lovire.

C. MIRCEA