0:00

Un bătrân de 75 de ani şi-a bătut fosta soţie chiar de 8 martie, poliţiştii l-au reţinut, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bâtrân de 75 de ani, din Podoleni a demonstrat că nici la vârsta asta nu i-a venit mintea la cap. În ziua de 8 martie, el a fost reclamat la poliţie de fosta soţie, care a declarat că el a făcut scandal acasă.

Deplasați la fața locului, polițiștii au verificat aspectele semnalate, constatând faptul că, pe fondul consumului de alcool, un bărbat de 75 de ani, din Podoleni, ar fi exercitat acte de violență asupra fostei  sale soții. De asemenea, din investigațiile efectuate a reieșit că, la data de 4 martie 2021, cel în cauză ar fi lovit-o pe femeia de 75 de ani, cauzându-i leziuni ce au necesitat pentru vindecare 5-6 zile de îngrijiri medicale. Polițiștii au extins cercetările și au stabilit faptul că bărbatul ar fi încălcat o sentință penală prin aceea că s-a apropiat de fosta sa soție”, a precizat agentul Georgiana Moşu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Bătrânul a fost reţinut sub acuzaţiile de lovire sau alte violențe și neexecutarea sancțiunilor penale, iar astăzi, 9 martie, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

C.M.

Articolul precedentJefuit în timp ce stătea la băut, prejudiciul – 4.000 de lei şi un card bancar
Articolul următorCrima de la spital: 24 de ani de închisoare şi daune de 750.000 de euro