0:00

Jefuit în timp ce stătea la băut, prejudiciul – 4.000 de lei şi un card bancar, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat de 64 de ani, din Doljești, a reclamat la poliţie, în ziua de 7 martie, faptul că a fost jefuit în timp ce se afla într-un bar din Roman.

Din cercetări efectuate a reieșit că cel în cauză s-a deplasat la un bar din municipiul Roman, unde a consumat băuturi alcoolice, moment în care a fost abordat de o persoană necunoscută, care s-a așezat la aceeași masă și profitând de neatenția persoanei vătămate, i-ar fi sustras din buzunarul gecii, portofelul în care aflau 4.000 de lei și un card bancar”, a precizat agentul Georgiana Moşu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

În ziua de 8 martie 2021, polițiștii de investigații criminale l-au identificat și prins pe autorul furtului, care este un bărbat de 41 de ani, din Roman. El a fost reţinut 24 de ore, sub acuzaţia de furt, după care a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. Procurorul de caz a dispus plasarea individului sub control judiciar pentru 60 de zile.

C.M.

Articolul precedentAlți 53 de nemțeni testați pozitivi, peste 300 de pacienți internați la Spitalul Județean Neamț
Articolul următorUn bătrân de 75 de ani şi-a bătut fosta soţie chiar de 8 martie, poliţiştii l-au reţinut