Un bătrân a rămas fără casă după un incendiu devastator, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat în vârstă de 80 de ani, din satul Tătărășeni, comuna Havârna din judeţul Botoşani, a rămas fără acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu violent care i-a distrus locuința. În această dimineață, 29 decembrie, alarma a fost dată cu puțin înainte de ora 06.00. Proprietarul a reușit să iasă singur din casă.

Acesta a fost preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul Municipal Dorohoi pentru o arsură mai veche pe care o avea la mână.

Voluntarii din comună, un echipaj de pompieri din cadrul Punctului de Lucru Darabani, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Darabani și un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi, cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă au ajuns la casa bătrânului. La sosirea forţelor de intervenţie, casa ardea în totalitate și exista pericolul de propagare a flăcărilor la două depozite de furaje și o magazie de lemne din gospodăria vecină.

Incendiul a fost stins în limitele găsite de pompieri, care au înlăturat și riscul de explozie, din înteriorul locuinței fiind scoasă o butelie. Pompierii au concluzionat că, cel mai probabil, incendiul a fost generat de jarul căzut din sobă.

Angela Croitoru

Foto: ISU Botoșani

Articolul precedentGeorge Lazăr (președinte PNL Neamț): Măsură de sprijin pentru pensionarii cu venituri din pensii și indemnizație socială de până la 1.429 de lei pe lună
Articolul următorFemeie de 91 de ani dispărută din Drăgăneşti
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.