Femeie de 91 de ani dispărută din Drăgăneşti, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: Din nefericire, trupul neînsufleţit al femeii a fost identificat pe un teren agricol, din localitatea Drăgăneşti. Conform informațiilor furnizate de IPJ Neamț, „în urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului acesteia, nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Corpul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamţ, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului”.

Știre inițială: Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț continuă activitățile de căutare a unei bătrâne de 91 de ani, Safta Murariu, dispărută din 26 decembrie 2021.

Sesizarea a fost făcută ieri, 28 decembrie,dar femeia a plecat de acasă, din Drăgăneşti, duminică, 26 decembrie, și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1.50-1.60 m, greutate – 50 de kilograme, păr alb, tuns scurt.

La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu o fustă de culoare neagră, pantalon tip colant de culoare neagră, ciorapi lungi de lână, o jachetă textilă cu  nasturi de culoare neagră și o geacă de fâș de culoare neagră.

Polițiștii au căutat-o în Drăgănești și localitățile limitrofe, precum și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de aceasta, dar nu a fost găsită.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

Angela Croitoru

Articolul precedentUn bătrân a rămas fără casă după un incendiu devastator
Articolul următorȘtire actualizată. Doi copii răniți într-un carambol în Târgu Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.