0:00

Un bărbat și-a ucis soția și fiica, după care s-a sinucis!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSeară de coșmar în comuna Gioseni, județul Bacău, unde trei persoane au fost găsite înjunghiate.

Din primele informații, se pare că soțul de 47 de ani și-a înjunghiat soția, în vârstă de 35 de ani și fiica, de numai 10 ani, ucigându-le, după care și-ar fi luat viața!

Polițiștii au fost sesizați despre faptă astăzi, 30 iulie, în jurul orei 17,30.

O echipă complexă de cercetare, formată din polițiști de investigații criminale,  criminaliști și procuror din cadrul Parchetului de pe lângă  Tribunalul Bacău se află la fața locului încercând să afle ce anume l-a determinat pe bărbat să recurgă la aceste fapte groaznice.

„Din primele cercetări s-a stabilit că, un bărbat de 47 de ani, din comuna Gioseni ar fi înjunghiat o femeie de 35 de ani și o minoră de 10, ambele decedând. Totodată, bărbatul în cauză și-ar fi provocat leziuni, incompatibile cu viața. Cercetările continuă în acest caz, în cadrul unui dosar penal aflat sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău”, a precizat inspector principal Cătălina Păduraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Angela Croitoru

Articolul precedentMinisterul Agriculturii anunță că pâinea s-ar mai putea scumpi
Articolul următorTârgu-Neamț: Reabilitarea podului de la Blebea, amplasament predat către Compania Națională de Investiții
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.