Un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Piatra Neamț, care locuia într-un bloc din cartierul Mărăței, s-a sinucis în această dimineață de 24 septembrie, la ora 6.45.

El s-a aruncat pe fereastră de la etajul III, dar, după ce vecinii s-au adunat și au dat alarma, au constatat că avea și o tăietură profundă la nivelul gâtului.

La fața locului s-au dus criminaliști, polițiști de judiciar și un echipaj de la Ambulanță, care nu a mai avut cum să-l ajute.

Din primele cercetări a rezultat că nu sunt indicii de comitere a vreunei infracțiuni și omul a hotărât că vrea să moară. El locuia și lucra împreună cu tatăl său, care era, însă, extrem de beat și n-a putut spune ce s-a întâmplat.

Potrivit vecinilor, bărbatul era ”un om la locul lui, nu era băutor, își vedea de treabă, se ducea la serviciu; lucra la Rompetrol, vizavi de Petrodava”. Cei care locuiesc în apartamentul de dedesubt spun că, dimineață, au auzit zgomote și strigăte deasupra și n-a mai durat mult până când s-a aflat că bărbatul a sărit pe geam.