Bradu Borca a învins duminică, 23 septembrie, cu scorul de 4-0 (2-0), pe terenul Energiei Pângăraţi şi se menţine în fruntea Ligii a IV-a, înaintea marelui derby cu Speranţa Răuceşti. Toate golurile oaspeţilor au fost marcate de Marius Onofraş.

„Astăzi am întâlnit o echipă cel puţin la fel de bună ca primele două întâlnite în această serie şi diferenţa de goluri pare să devină clasică. Situaţia noastră e delicată, la fel de delicată ca şi auspiciile sub care se desfăşoară acest sezon de Liga a IV-a. E suficient să se retragă o singură echipă şi s-a dus totul de râpă. Noi ţintim primul gol, primele puncte, prima victorie cu Cordunul, dar ştim că nu va fi deloc uşor. Sperăm să dăm dovadă de caracter şi să strângem rândurile şi să arătăm ceea ce ştim că putem în meciurile următoare”, a declarat Bogdan Radu, antrenor-jucător la Energia Pângăraţi.

Am întâlnit o echipă care, pe lângă un gabarit impresionant, a arătat în dese rânduri o tehnicitate chiar remarcabilă. Probabil neîncrederea în forţele proprii a adus cu sine o sumedenie de ocazii la poarta gazdelor, eroi fiind portarul și barele porţii sale. De la echipa mea nu îl remarc decât pe Onofraş, singurul care a luat jocul în serios! Tratarea cu superficialitate a unor faze de joc pe mine personal mă dezamăgește, dar tind să cred că băieții se vor conecta la maxim pentru următoarea partidă!, a precizat Florin Pintilii, antrenorul formaţiei Bradu Borca.

CLASAMENT

1BRADU BORCA330013-19
2Speranţa Răuceşti330011-39
3Ozana Târgu Neamţ320111-76
4Victoria Horia31024-103
5Moldova Cordun30035-100
6Energia Pângăraţi30030-130

Duminică, 30 septembrie, Bradu Borca va primi vizita Speranţei Răuceşti, în timp ce Energia Pângăraţi va juca, tot acasă, cu Moldova Cordun. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentL4 Victoria Horia-Speranţa Răuceşti 2-4 (1-1) * Găucan: „Dacă eram şmecheri, ţineam de rezultat” * Zavate: „Un meci pe care ni l-am făcut singuri greu”
Articolul următorFOTO Un bărbat și-a tăiat gâtul, după care s-a aruncat pe fereastră
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.