Un bărbat, în vârstă de 87 de ani, a suferit arsuri la față și la mâini după ce a încercat să stingă incendiul care i-a cuprins magazia, lipită de casă. Nici nu s-a gândit că-și riscă viața și a încercat să se descurce singur, până la venirea pompierilor.

Aceștia au fost chemați astăzi, 5 mai, să stingă incendiul din gospodăria localnicului din satul Mărmureni (comuna Oniceni). Primii au ajuns voluntarii de la SVSU Oniceni cu autospeciala și apoi militarii de la detașamentul Roman cu două mașini de stingere. „La ajungerea forțelor de intervenție incendiul se manifesta la nivelul unei anexe gospodărești (magazie) și la acoperișul locuinței (situată la un metru distanță de anexă). Incendiul a fost localizat și lichidat”, a declarat slt. Irina Popa, ofițerul de presă al ISU Neamț.

Proprietarul a primit îngrijiri de la echipajul de ambulanță trimis la locul intervenției. Incendiul a fost stins după două ore. Au ars magazia, în suprafață de aproximativ 10 mp cu tot ce era depozitat înăuntru și 50 mp din acoperișul casei. Focul a pornit de la supraîncălzirea unui cablu electric cu izolație deteriorată.

(C.I.)

Articolul precedentBiciclist izbit de asfalt de o mașină care nu i-a acordat prioritate
Articolul următorAnunț privind lansarea apelului de primire proiecte pentru Măsura 1 – Consolidarea competitivității zonei prin investiții în sectoare complementare pescuitului și acvaculturii