Un bărbat şi-a pierdut viaţa în flăcările care i-au mistuit casa, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat în vârstă de 66 ani, din satul Stroiești, comuna Lunca din judeţul Botoşani, a murit, în această dimineaţă, într-un incendiu care i-a cuprins locuința.

„Alarma a fost dată puțin înainte de ora 06.00, de un vecin. La fața locului au ajuns în cel mai scurt timp Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Lunca, un echipaj din cadrul Punctului de Lucru Flămânzi și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. La sosirea forțelor de intervenție, casa ardea în totalitate. Întrucât existau informații că proprietarul nu a reușit să iasă din locuință deoarece avea probleme locomotorii, pompierii au început căutările concomitent cu acțiunea de stingere. Din nefericire, bărbatul a fost găsit decedat în interiorul casei“, a declarat locotenent Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al ISU Botoşani.

Pompierii au reuşit să localizeze şi să stingă incendiul abia după trei ore, iar casa a fost distrusă în totalitate de flăcări. Coşul de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile a fost cauza acestei tragedii.

Angela Croitoru

Foto: arhivă

Articolul precedentFoto. Coliziune între un TIR şi un autoturism la Paşcani
Articolul următorȘtire actualizată. Foto. Video. Incendiu litieră de pădure în comuna Oituz. Ziua a patra
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.