În această seară, 25 martie, autoritățile au anunțat al 14 -lea deces înregistrat la o persoană infectată cu noul coronavirus. Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, s-a născut la Târgu Neamț, dar el trăia de mulți ani la Suceava. Se pare că soția lui este una din cadrele medicale internate în secția de Boli Infecțioase de la Spitalul Județean de Urgență Suceava. La această unitate sanitară sunt 34 de medici și 49 de asistenți medicali și infirmieri confirmați infectați cu coronavirus și care sunt internați în Infecțioase. Alți 199 de medici sunt în izolare acasă, potrivit secretarului de stat Nelu Tătaru, din Ministerul Sănătății, care a condus echipa de control în verificările de la SJU Suceava.

Bărbatul originar din Neamț era internat în Spitalul de Urgență Suceava și a fost confirmat pozitiv la COVID-19 în data de 23 martie 2020, el suferind și de obezitate, potrivit Grupului de Comunicare Strategică.

Al 13 -lea deces înregistrat tot astăzi este la o femeie din județul  Caraș-Severin. În vârstă de 72 de ani, ea a fost  transferată în seara de 24 martie la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Timișoara, de la Spitalul Județean de Urgență Reșița, din secția ATI, unde se afla din data de 21 martie. Femeia a avut istoric de călătorie, din Spania (Madrid), și s-a aflat în autoizolare la domiciliu din 20 martie, potrivit GCS. Suferea de afecțiuni preexistente (diabet, fibrilație atrială, cardiopatie ischemică). (C.I.)

Articolul precedentPrima gravidă din Neamț confirmată cu coronavirus, transferată la „Elena Doamna” Iași
Articolul următorNumere de telefon pentru solicitări și sprijin pentru vârstnici de la Primăria Târgu Neamț