Un bărbat decedat a zăcut în drum aproape 3 ore, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO pietreancă de 54 de ani, a făcut o descoperire macabră în timp ce se afla la Gârcina. Pe un drum public din localitate a observat corpul unui bărbat. S-a întâmplat duminică, 19 martie, în jurul prânzului, moment în care a cerut ajutor la numărul unic de urgență 112.

“La data de 19 martie a.c., în jurul orei 12:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Gârcina au fost sesizați prin apel de urgență, de către o femeie de 54 de ani, din Piatra-Neamț, cu privire la faptul că, pe un drum public, din localitatea Gârcina, se află o persoană posibil decedată“, conform IPJ Neamț.

La locul indicat de apelant au venit salvatorii de la Ambulanța Neamț. Aceștia nu au mai putut face nimic, fiind nevoiți să constate decesul ce intervenise de aproximativ 3 ore. Este posibil ca și alți trecători să fi văzut cadavrul dar nu și-au dat seama că omul murise și nici nu au încercat să afle ce se întâmplă, gândind probabil că în zi de duminică este vorba de un cetățean băut.

Anchetatorii nu au fost depistat urme vizibile de violență, iar corpul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț pentru efectuarea necropsiei. A fost deschis un dosar penal pentru stabilirea cauzelor și condițiilor în care a avut loc tragedia.

(G.S.)

Articolul precedent252 de firme și-au suspendat activitatea în ianuarie în regiunea Nord Est
Articolul următorPanică la salonul cosmetic: un bărbat băut a vrut servicii gratuite și bani
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.