reclama autocenter

Actualizare: Echipajul de poliție s-a deplasat la fața locului, iar între șinele de cale ferată a liniei numărului 3 călători, a fost identificat corpul unui bărbat, în vârstă de 70 de ani, din municipiul București, călcat de tren.

“Ancheta urmează să stabilească dacă a fost vorba despre o sinucidere sau un accident“, a precizat agent Georgiana Puşcaşu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Polițiștii continuă cercetările în dosarul penal de ucidere din culpă, pentru stabilirea circumstanțelor în care a avut loc decesul bărbatului.

Știre inițială: În această dimineaţă, 19 noiembrie, în jurul orei 7,50, un bărbat de 70 de ani a decedat în urma unui accident feroviar ce a avut loc în Gara Piatra Neamţ, informează SAJ Neamț.

Corpul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsia ce va stabili cauza morţii.

Poliţiştii pietreni urmează să stabilească, în urma cercetărilor, circumstanţele exacte în care a avut loc accidentul feroviar mortal.

Vom reveni cu detalii.

Angela Croitoru

Articolul precedentDosar penal privind suspiciuni de fals în campania de vaccinare, la DSP, după moartea unui angajat „imunizat” doar pe hârtie
Articolul următorMajorări de pensii și alocații
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.