0:00

În ziua de 21 mai, polițiștii din Roznov au primit o reclamație șocantă din partea unei femei, care a sesizat o tentativă de viol comisă asupra mătuşii ei, în vârstă de 93 de ani. Din cercetările făcute în cauză a rezultat că, în seara de 20 mai, fiul bătrânei, care are 65 de ani, s-a dus acasă la mama sa. Era foarte beat și i-a cerut bătrânei să se dezbrace, după care a împins-o pe pat. Femeia a ripostat, moment în care, fiul ei s-a dezechilibrat și a căzut, ”ajutat” de cantitatea mare de alcool pe care o consumase. Bătrâna a profitat de situație, a ieșit din casă și s-a dus la o vecină, de unde a anunțat-o pe nepoata sa, care ulterior, a sesizat poliția.

Un bărbat de 65 de ani a încercat să-și violeze mama de 93 de ani, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn ziua de 22 mai, individul a fost prezentat Judecătoriei Piatra-Neamț, iar instanța a decis: ”Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, având ca obiect luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul Bucureşteanu Ioan. Dispune arestarea preventivă a inculpatului BUCUREȘTEANU IOAN, aflat în stare de reţinere în Arestul IPJ Neamţ, cercetat în dosarul penal cu nr. 2175/P/2019 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, pentru comiterea infracţiunii de tentativă de viol, pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 22.05.2019, până la data de 20.06.2019, inclusiv”.

Imediat după ce-a aflat decizia instanței, individul a contestat-o, deși este puțin probabil să fie cercetat în stare de libertate pentru ceea ce a făcut. (C.M.)

Articolul precedentS-a certat cu concubina, i-a bătut băiatul și i-a distrus casa
Articolul următorFemeie lovită, violată și jefuită pe malul Bistriței
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.