O femeie în vârstă de 49 de ani, din Roznov, a fost victima unui tânăr de 26 de ani, din aceeași localitate, în seara de 20 mai. Cei doi s-au întâlnit într-un loc izolat, pe malul Bistriței, pe unde femeia trecea în drum spre casă. Inițial, tânărul i-a propus să întrețină cu el relații sexuale, însă când a fost refuzat, a devenit agresiv și a lovit-o cu pumnul în față, după care a violat-o. Când a plecat, individul i-a luat și sacoșa, în care erau alimente. Femeia a depus reclamaţie la poliție, iar agresorul a fost prins, reținut și dus în fața instanței, cu propunerea de arestare preventivă.

Femeie lovită, violată și jefuită pe malul Bistriței, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, având ca obiect luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul Fodor Radu Vasile. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Fodor Radu Vasile, cercetat în dosarul penal nr. 2166/P/2019 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, pentru comiterea infracţiunilor de viol şi de furt calificat, pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 22.05.2019 şi până la data 20.06.2019, inclusiv”, a decis judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Piatra-Neamț. (C.M.)

Articolul precedentUn bărbat de 65 de ani a încercat să-și violeze mama de 93 de ani
Articolul următorMinistrul Apelor și Pădurilor le-a explicat elevilor din Vânători-Neamț cum își protejează statul pădurile
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.