O femeie de 49 de ani, din Rediu, a fost rănită într-un accident petrecut în ziua de 9 iunie, pe DJ 159 C, fără ca ea să aibă vreo vină.

Din primele cercetări a rezultat că un bărbat de 54 de ani, din Piatra Șoimului, a condus un autoturism din direcţia Cândești – Roznov, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers si a pătruns pe acostamentul din dreapta, unde a surprins şi accidentat femeia”, a declarat agentul şef adjunct Robert Costân, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ. “În urma impactului, victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale”.

Şoferul a fost testat şi a rezultat că avea o concentraţie de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat. El va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.

Tot în ziua de 9 iunie, poliţiştii au depistat în trafic un bărbat de 32 de ani, din Dumbrava Roşie, care conducea un autoturism  în localitatea Alexandru cel Bun, şi o tânără de 18 ani, din Costişa, care conducea un autoturism spre Cândeşti, niciunul dintre ei neavând permise de conducere. Fata conducea maşina încredinţată de prietenul ei, care are 21 de ani, aşa că amândoi vor fi cercetaţi penal.

C.M.

Articolul precedentCUPA ROMÂNIEI CSMC-Voinţa Ion Creangă 5-0 (2-0)
Articolul următorGalerie foto. Târgu-Neamţ şi mitingul PSD de la Bucureşti
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.