Sâmbătă, ora 9, în parcarea Hotelului Victoria din Târgu-Neamţ. Cele 250 de persoane, contribuţia zonei Târgu-Neamţ la mitingul PSD de la Bucureşti se pregătesc de îmbarcare. Vârstnici, câţiva tineri şi câteva doamne aşteaptă să se îmbarce în autocarele puse la dispoziţie de Flozampet. Printre aceste doamne se remarcă o doamnă care seamănă destul de bine cu senatorul Emilia Arcan. Doamna Sofica Cucu se ocupă de organizare şi de îmbarcare. Printre cele 250 de persoane se regăsesc şi câţiva primari, viceprimari şi consilieri locali: primarul de Grumăzeşti, Constantin Matasă, primarul de Brusturi, Daniel Lozonschi, viceprimarul de Petricani, Ioan Cristian Apostol, dar şi consilieri locali de Târgu-Neamţ, Gheorghe Vartic sau Doru Gaiţă, ori din Vânători-Neamţ sau Agapia.

Chiar dacă aceştia au primit ordin să nu ofere nicio declaraţie presei, am reuşit să vorbim cu două doamne.

„Mergem la Bucureşti la miting să protestăm împotriva abuzurilor din justiţie. DNA-ul nu este o justiţie. D-stră consideraţi că justiţia este dreaptă? Nu este deloc. Dintr-o sută de anchete ale DNA, doar zece rămân bune”, ne spune o doamnă.

„Ar trebui ca acei procurori să plătească. Dacă un om simplu ar greşi, ne-ar lua pielea de pe noi. DNA-ul anchetează doar politicieni de la PSD. Nu se ating de cei de la PNL sau de la alte partide”, ne spune o altă doamnă.

Câţiva bărbaţi ne-au garantat că toţi cei de faţă au venit benevol şi nu i-a obligat nimeni să participe la miting.

Spre seara, în timpul desfăşurării mitingului am primit de la doamna Mirela Lungu şi câteva fotografii cu delegaţia zonei Târgu-Neamţ. În aceste fotografii se regăsesc şi parlamentarii nemţeni Viorel Stan şi Dan Manoliu.

C.T. STURZU

Articolul precedentUn bărbat beat a accidentat o femeie care mergea pe acostament
Articolul următorMotocicletă lovită de mașină în apropierea Gării Roman
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

Comments are closed.