pietricica turism

ACTUALIZARE ORA 11.00: Pompierii au fost convingători și l-au determinat pe bărbat să renunțe la planul de a-și pune capăt zilelor. El a coborât singur de pe stâlpul punții unde se urcase, a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital. Purtătorul de cuvânt al ISU Neamț precizează că individul se afla sub influența alcoolului.

***** ȘTIRE INIȚIALĂ

În urmă cu puțin timp, pe la ora 10.30, un bărbat în vârstă de aproximativ 42 de ani a amenințat că se aruncă de pe podul de peste râul Moldova, din localitatea Cotu Vameș, comuna Horia. Martorii au sunat la 112 și echipaje de pompieri și de poliție au plecat la fața locului, cu intenția de a-l convinge pe om să renunțe la planul de a se sinucide. Au fost mobilizați, de asemenea, negociatori care să discute cu el, întrucât bărbatul refuză orice dialog și amenință că se aruncă în apă dacă se apropie cineva.

Omul nu este la prima ”abatere” de acest fel, el a avut o tentativă similară și anul trecut, când a amenințat că se aruncă de pe un stâlp. El are aceeași problemă: nu găsește un loc de muncă.

Râul Moldova este înghețat. (C.M.)