0:00

Un accident deosebit de grav, cu cinci victime, a avut loc ieri seară, 23 iulie, în județul Suceava la ieșirea din comuna Dumbrăveni către Botoșani.

O autoutilitară și un autoturism s-au ciocnic, în urma impactului puternic toți cei cinci ocupanți ai acestora suferind diferite traumatisme. La sosirea forțelor de intervenție două persoane erau încarcerate. Un bărbat a intrat în stop cardio respirator fiind resuscitat de două ori. După cea de-a doua încercare nereușită de a-l readuce la viață în drum către spital, a fost declarat decesul bărbatului.

De asemenea, un băiețel de 10 ani, cu un traumatism cranio-cerebral foarte grav, a fost preluat, în comă, de un elicopter SMURD care l-a transportat la Spitalul de Neurochirurgie Iași, potrivit informațiilor furnizate de căpitan Alin Găleată, purtător de cuvânt al ISU Suceava.

Alți trei bărbați au fost transportați la Spitalul Județean Suceava cu traumatisme cranio -cerebrale minore, contuzii toraco abdominale și multiple fracturi ale mâinilor și picioarelor, stabile și conștiente au rămas internați pe Sectia de Ortopedie a Spitalului Județean de Urgență Suceava, potrivit informațiilor furnizate de doctor Dan Teodorovici, purtătorul de cuvânt al unității.

Angela Croitoru

Foto/Video: ISU Suceava

Articolul precedentFoto. Femeie rănită după ce a intrat cu mașina într-un cap de pod
Articolul următorRecomandări pentru caniculă de la polițiști
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.