Ieri seară, 14 iulie, într-o pădure din satul Telec din comuna Bicazul Ardelean a avut loc un accident mortal. Șoferul ce transporta lemne a pierdut controlul volanului, din cauza terenului accidentat, tractorul răsturnându-se și prinzându-l dedesupt.

La fața locului s-au deplasat un echipaj cu ambulanță de la SAJ Bicaz, o ambulanță SMURD, pompieri cu o autospecială pentru descarcerare, precum și voluntari din cadrul SVSU Bicazu Ardelean. Dar pentru bărbatul de 52 de ani, prins sub tractor, a fost prea târziu.

„Accesul către locul evenimentului a fost greu accesibil,  datorită drumului accidentat și îngust, toate accesoriile necesare intervenției fiind transportate cu o mașină de teren. Distanța de la locul până au putut ajunge autospecialele până la locul producerii evenimentului era de aproximativ 600 m. Forțele de intervenție, cu ajutorul mijloacelor și procedeelor specifice au scos victima de sub tractor. Aceasta prezenta semne incompatibile cu viața”, a precizat locotenent Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Pompierii au asigurat și măsurile de prevenire și stingere a incendiilor.

Angela Croitoru

Articolul precedentSVSU Grumăzeşti, unul dintre cele mai dotate servicii pentru situaţii de urgenţă din județ
Articolul următorTânăr rănit într-un accident spectaculos la Roman
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.