Constantin PetcuPoliţiştii cer sprijinul cetăţenilor pentru a-l găsi pe Constantin Petcu (59 de ani) din Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava, despre care nimeni nu mai ştie nimic de câteva zile. Pe 4 august, bărbatul şi-a condus soţia la Spitalul Pantelimon din București, unde femeia a rămas internată. Soţul ei a dispărut, în aceeaşi zi, din curtea spitalului şi nimeni nu l-a mai văzut de atunci.

Bărbatul are 1,70-1,80 m înălțime, 75-80 kg, este atletic, cu părul tuns scurt, grizonat, are ochii căprui, poartă mustață, iar ca semn particular nu are decât o cicatrice de circa 1 cm la comisul ochiul stâng, de culoare maro-roșiatică.

În ziua în care a dispărut, Constantin Petcu era îmbrăcat cu un tricou cu mânecă scurtă, de culoare neagră, pantaloni de trening, de culoare gri deschis, geacă de trening, scurtă, cu fermoar, de culoare neagră și era încălțat cu adidași din pânză de culoare neagră, neavând asupra sa bagaje.

Cine deţine informaţii despre locul în care s-ar putea afla bărbatul este rugat să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să sune la 112. (ZCH NEWS)

Articolul precedentMOLDOVA PÂRJOLITĂ DE SECETĂ! Zeci de mii de hectare afectate în Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ şi Suceava!
Articolul următorFinal de gală al Festivalului Internaţional de Folclor CEAHLĂUL
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.