Actualizare: Polițiștii care au făcut cercetările la fața locului au stabilit că băiatul mergea pe drum când a fost accidentat. „Din cercetările preliminare efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un tânăr de 25 de ani,  din Suceava, conducea un autoturism pe DN 15 C, în localitatea Bălțătești, a surprins și accidentat un minor de 10 ani, care s-ar fi deplasat pe partea carosabilă. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a minorului, acesta fiind preluat de un echipaj medical și transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a declarat Dimitrie Mocanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.
Cercetările continuă, pentru vătămare din culpă, urmând să se stabilească exact împrejurările în care s-a produs accidenttul.

****Știre inițială****

În seara de 31 decembrie, un băiat, de 10 ani, din Valea Arini (comuna Bălțătești), a fost rănit grav de o mașină. Copilul era cu sora și mama lor, mergeau cu uratul la rude, când s-a întâmplat tragedia.

Din primele informații, se pare că băiatul a fost lovit în momentul când a traversat drumul Piatra Neamț – Târgu Neamț. Vom reveni cu detalii.

C.I.

Articolul precedentFinal de an 2020 cu rată sub 1 la mie în județul Neamț și 10.944 cazuri de infectare cu coronavirus în total
Articolul următorLa mulți ani tuturor cititorilor noștri