pietricica turism

Un bărbat de 33 de ani din Piatra-Neamţ, băut ca tot omul după Valentine’s Day, a provocat un accident rutier, în această dimineaţă (15 februarie), la intersecţia bulevardelor Decebal şi Republicii.

accidentAutoturismul său, marca Audi, pe care-l conducea dinspre spital spre centru, a ratat încadrarea la dreapta, pe bulevardul Republicii, a ajuns pe contrasens şi a lovit alte două maşini, după care a ricoşat pe trotuar, în peretele băncii.

Conducătorul auto a fost testat, iar rezultatul a fost pozitiv”, a precizat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ. Mai mult, după ce a fost verifictat în baza de date, s-a descoperit că ”șoferul” nu avea nic măcar permis de conducere.

Din toată povestea, în afară de avarierea celor trei autoturisme, a rezultat şi rănirea unuia dintre şoferii maşionilor lovite de Audi. Bărbatul nu părea să fie în stare gravă, dar a fost transportat la spital, totuşi, pentru un consult complet.

Pe numele tânărului de 33 de ani a fost deschis un dosar penal, sub acuzaţiile de vătămare coporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.

C. MIRCEA