Locuinţa unui bărbat de 53 de ani, angajat al ocolului silvic, a fost percheziţionată, în ziua de 20 august, de poliţiştii de la Secţia Rurală Răcăciuni, în baza autorizaţiei emise de Judecătoria Bacău. Suspiciune de delapidare, care exista în privinţa bărbatului s-a confirmat, iar în plus, în casa lui au fost găsite “elemente de muniţie deţinute în mod ilegal”.

“Din cercetările poliţiştilor a rezultat că în perioada decembrie 2014 – iulie 2015, perioadă în care a fost angajat al unui ocol silvic din judeţul Bacău, a tăiat şi valorificat în mod ilegal cantitatea de 58,3 m.c. material lemnos, iar suma de 28 626 lei, rezultată din comercializarea acestuia, şi-a însuşit-o fără drept”, se arată în comunicatul IPJ Bacău.

“Au fost identificate şi ridicate în vederea cercetărilor mai multe înscrisuri, precum şi elementele de muniţie deţinute în mod ilegal. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de delapidare şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”. (ZCH NEWS)

Articolul precedentÎncă un soi de nostalgie – Călătorie la 1900
Articolul următorLPF: Chiajna – Botoşani şi Iaşi – CFR Cluj, în Cupa Ligii. Vezi tot programul!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.