Un american rănit grav într-un accident lângă Tupilați, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn cetățean american, în vârstă de 48 de ani, care conducea un autoturism pe un drum județean în apropiere de Tupilați, a adormit la volan, moment în care mașina a intrat într-un podeț. Accidentul a avut loc în această dimineață, 30 aprilie, șoferul suferind răni destul de serioase. El condusese întreaga noapte precedentă, accidentul petrecându-se în jurul orei 09.30, conform datelor furnizate de ISU Neamț.

Pompierii, cu ajutorul tărgii lopată, au scos din interiorul autoturismului un bărbat de aproximativ 49 de ani, conștient cu politraumatisme. Acesta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la membrii echipajului SMURD TIM, ulterior fiind transportat la UPU Piatra Neamț”, menționează un comunicat al ISU Neamț.

Un american rănit grav într-un accident lângă Tupilați, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Bărbatul a suferit un traumatism cranio cerebral cu pierderea cunoștinței, un traumatism toracic și o fractură de gleznă, medicii urgentiști urmând să stabilească dacă acesta va fi transportat la Neuro-Chirurgie Iași, starea sa fiind destul de gravă”, potrivit informațiilor furnizate de Luminița Rozonschi, purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Neamț.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar cercetările urmează să stabilească circumstanțele exacte în care a avut loc accidentul.

Angela Croitoru

Foto: ISU Neamț

Articolul precedentVideo. Percheziții ample după scandaluri între două clanuri de romi.110 polițiști și 40 jandarmi implicați
Articolul următorUltimele 4 centre de vaccinare anti Covid din Neamț se închid de la 1 mai
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.