Un adolescent fugar căutat, din nou, de polițiști, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAlexandru Neculai Teodor, de 14 ani, din Tămășeni, pare că și-a făcut un obicei din a fugi de acasă, câte 3-4 zile, o dată la câteva luni (detalii aici). Acesta locuiește la un unchi, dar, de data aceasta, bunica a fost cea care a sesizat poliția din Roman că adolescentul a fugit din nou, de această dată după ce a plecat de la un prieten de acasă din comuna Tămășeni.

Băiatul a plecat de pe 28 septembrie, în jurul orei 18,00, însă, cunoscându-i obiceiul, bunica a semnalat dispariția după două zile, sperând că între timp o să se întoarcă.

Semnalmente: înălțime – 1,55 metri, greutate –  aproximativ 45 de kg, ten alb, ochi verzi, fără semne particulare.

La momentul plecării, purta pe cap o șapcă de culoare albastră cu inscripția NIKE, și era îmbrăcat cu o vestă de culoare maro îmblănită și un hanorac de culoare gri cu buzunare verzi, pantaloni tip trening de culoare verde cu dungă neagră pe lateral, fiind încălțat cu teniși de culoare alb și negru.

Persoanele care pot oferi informații care să conducă la găsirea acestuia,  sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Angela Croitoru

Articolul precedentO femeie cu arsuri și traumatisme în urma exploziei unei butelii
Articolul următorȘtire actualizată. Foto. Accident în apropiere de Răucești
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.