0:00

Actualizare: În noaptea de 1 spre 2 cotombrie, în jurul orei 2,00, pe un drum comunal din Răucești, a avut loc un accident pe fondul consumului de alcool, potrivit informațiilor furnizate de comisar șef Costel Irina, purtător de cuvânt al IPJ Neamț.

Știre actualizată. Foto. Accident în apropiere de Răucești, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Un tânăr, de 21 ani, din Târgu-Neamț care conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra volanului, într-o curbă la stânga, a intrat pe contrasens, după care s-a răsturnat într-o râpă de la marginea șoselei.

Polițiștii rutieri au constatat că șoferul avea 1,48 g/l concentrație de alcool în sânge. Ca urmare a impactului, șoferul a suferit traumatisme ușoare ce nu au necesitat internarea.

Acum tânărul are dosar penal pentru vătămare corporală din culpa și conducere sub influența băuturilor alcoolice.Știre actualizată. Foto. Accident în apropiere de Răucești, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Știre inițială: În aceasta dimineață, în apropierea satului Răucești, o mașină răsturnată putea fi văzută. Nu mai avea numere de înmatriculare și în jurul ei era o bandă roșie pentru a semnaliza locul accidentului. Cel mai probabil, accidentul a avut loc în timpul nopții.

(Z.C.H.)

Articolul precedentUn adolescent fugar căutat, din nou, de polițiști
Articolul următorDirecția de Asistență Socială Târgu Neamț a prezentat rezultatele proiectului „Violența domestică nu are scuze”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.