pietricica turism

Declarația lui Ionel Arsene, privind schimbarea viceprimarului PMP Bogdan Gavrilescu cu un liberal, a prilejuit un răspuns mai mult de de weekend decât unul politic.

“Privim cu umor la declarația președintelui PSD Ionel Arsene, care visează la o alianță cu PNL în Consiliul Local Piatra Neamț care să ducă la schimbarea viceprimarului PMP cu o persoană din PNL. Un lucru trebuie să fie clar pentru toată lumea: organizația PNL Piatra Neamț nu va face niciun troc politic cu PSD sau cu Ionel Arsene. PSD a demonstrat că nu este un partid serios, că pentru interesul personal nu ezită să ia decizii împotriva cetățenilor, că nu este în stare să facă administrație de calitate care să asigure oamenilor confort şi bunăstare. Primarul Dragoș Chitic și consilierii PNL nu vor face nicio înțelegere cu PSD – partidul care ține piața închisă de 4 luni, care nu alocă fonduri către municipiul Piatra Neamț și care blochează constant de un an de zile numeroase inițiative în folosul cetățeanului. Suntem și vom fi parteneri de încredere pentru celelalte partide care doresc să susțină proiecte benefice pentru pietreni şi care să asigure dezvoltare orașului. PNL Piatra Neamț”

Dincolo de răspunsul redat în totalitate, să remarcăm un lucru foarte clar acum: PNL Piatra Neamț nu va face troc cu PSD. Restul partidului, mai vedem. (V.B.)