reclama autocenter

Spitalul Roman mai are de organizat, săptămâna viitoare, doar două concursuri pentru ocuparea posturilor de asistenți medicali. Conform conducerii unității medicale, concursurile s-au desfășurat fără probleme, deși aproape la fiecare disciplină a existat o contestație. Săptămâna aceasta s-au dat rezultatele la concursul pentru ocuparea postului de asistent medical la Psihiatrie. Din cei 20 de candidați înscriși, trei nu s-au prezentat la proba scrisă, iar ceilalți nu au reușit să obțină nota 7 de trecere. Cea mai mare concurență a fost pentru postul de asistent la ORL, dar nici aici rezultatele nu au fost pe măsură.

Nu mai puțin de 24 de persoane s-au înscris la concurs, trei au absentat și o singură persoană a obținut nota minimă pentru a participa la interviu. Notele pentru ceilalți candidați au fost mici și foarte mici, plecând de la 1,80 și numai patru au obținut note peste 5. Pentru postul de asistent medical de la Boli Infecțioase s-au înscris nouă persoane, una neprezentându-se. Față de alte specialități, aici cinci persoane au obținut peste 7 la proba scrisă.

Totuși, la interviu notele au fost foarte mici, un candidat obținând chiar 1,9. Astfel, o singură persoană a fost declarată admisă și va primi postul. Note destul de bune au fost și pentru cele două posturi de asistent medical de farmacie, la proba scrisă fiind declarați admiși cinci candidați. Chiar dacă notele de la proba orală au fost bune, de peste 5.20, posturile au revenit celor cu media cea mai mare, peste 7.54.

În următoarele zile, se vor da probele scrise pentru asistent medical la Oftalmologie, la blocul alimentar și chirurgie. (C.M.)

Articolul precedentNiciun boschetar la UPU
Articolul următorSecția de Ortopedie a SJU, plină