Handbalistul Radu Turturică, de la LPS Piatra Neamț, a fost chemat din nou la naționala de cadeți a României (antrenori Titel Răduță și Răzvan Caba), care va susține, începând cu 6 aprilie, două partide de pregătire la Gabrovo, în Bulgaria, și va lua parte la un puternic turneu în Grecia. La Cupa “Vrilittos”, de la Veria, vor mai fi prezente naționalele similare ale Greciei, Israelului, Croației, Austriei și Bosniei-Herțegovina. Radu Turturică este titular al postului de portar la echipa națională.

“Radu Turturică se completează foarte bine cu al doilea portar, Robert Rusu, care provine de la Centrul Național de Excelență. Obiectivul este să câștigăm cât mai multe meciuri și să omogenizăm echipa. Vrem să alcătuim un lot puternic. Primele meciuri oficiale le vom avea în 2018“, a spus Răzvan Caba, care-l antrenează pe Turturică și la echipa de club.

La juniori III, la Cupa Selecționatelor de serie au fost convocați de la LPS Piatra Neamț handbalistul Andrei Nica și prof. Adriana Caba. (Ana MOISE)