vcm-piatra-neamt-nouaPentru voleibaliștii de la VCM-LPS Piatra Neamț urmează noi meciuri de pregătire. Elevii antrenorului Nicolae Buruș participă la sfârșitul acestei săptămâni la un puternic turneu de verificare la Galați organizat de echipa Arcada, medaliata cu bronz în sezonul trecut. Vor mai fi prezente Steaua București și Tricolorul Ploiești.

Este penultimul turneu pentru noi înainte de începerea meciurilor oficiale. O să mai participăm și săptămâna viitoare la o competiție la fel de puternică la Caransebeș. Dorim să omogenizăm cât mai bine echipa, pentru a fi într-o formă excelentă de joc la debutul în campionat și în Cupa României. Am avut două accidentări pe care le-am rezolvat. Este vorba despre Cristian Iosif și Yevhen Boiko. Mai trebuie acoperit postul de universal, așa că încercăm să «remediem» și această lipsă”, a declarat Constantin Niță, directorul executiv al pietrenilor.

În inter-sezon VCM-LPS a transferat 5 jucători: Andrei Ursache (21.07.1992, libero, Știința Bacău), Andrii Shimansky (Ucraina, 1,98 m, extremă, Barkom-Kazhany Lvov, Ucraina), Yevhen Boiko (Ucraina, 2,00 m, centru, Barkom-Kazhany Lvov, Ucraina), Alexandru Borcoș (11.05.1994, 1,99 m, centru, Steaua București) și Andrei Laza (15.02.1988, 2,01 m, centru, AS Volei Club Caransebeș).

Au rămas din campionatul trecut: Dragoș Răileanu (coordonator), Dan Florea (coordonator), Cătălin Stoenete (centru), Serghei Predius ( extremă), Sorin Dragomir (extremă), Cristian Iosif (extremă). (Ana MOISE)

Articolul precedentLIGA A II-A: Foresta oprită-n ultimul minut, deşi a condus de 4 ori!
Articolul următorIncubatorul de afaceri a la Monte Carlo în Piatra Neamț în Consiliul Local
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.