tsd tg 01

* tinerii social-democraţi au fost îndemnaţi de seniori să fie strâns uniţi în jurul primarului Daniel Harpa

Sâmbătă , 21 septembrie, Organizația Tineretului Social Democrat Târgu Neamț și-a reales președintele, în persoana tânărului Paul Borș. Alături de tinerii pesediști din urbea de sub Cetate au participat și seniorii, prin primarul Daniel Harpa, consilierul județean Vasile Nica, city-managerul Vasile Apopei și președintele TSD Neamț, Adrian Bourceanu.

Șeful TSD Neamț a ținut să le reamintească celor câtorva zeci de tineri faptul că trebuie să fie uniți în jurul președintelui și, în special, în jurul seniorilor, amintindu-le că au un primar care se ocupă de interesele lor. „Până acum ați avut un primar care s-a ocupat doar de interesele sale, dar acum, prin persoana domnului Harpa aveți un primar care se ocupă de interesele voastre. Trebuie să fiți uniți pentru a avea și rezultate. Primarul Harpa este unul din puținii primari care este alături de tineri”, a declarat Adrian Bourceanu. De asemenea s-a pus accent și pe faptul că TSD este cea mai mare organizație politică din România.

Primul care a deschis seria de discursuri a fost actualul președinte PSD Târgu Neamț, Vasile Nica, care a îndemnat tinerii social-democrați la unitate, aducând în același timp și mesajul șefului PSD Neamț, Ionel Arsene. „Vreau să vă aduc și mesajul președintelui PSD Neamț, domnul deputat Arsene, care nu a putut fi prezent aici datorită faptului că se află la Conferința Județeană a Femeilor PSD Neamț. Cinstit vorbind, până acum TSD Târgu Neamț a fost mai mult un voluntariat, dar care a avut tineri dornici de schimbare. Vă urez succes, să lucrați în echipă, să fiți alături de administrația locală și domnul primar”, a menţionat Vasile Nica.

Primarul Daniel Harpa, viitorul președinte al organizației de seniori PSD Târgu Neamț, a dorit să-i asigure pe tinerii social-democrați de toată încrederea sa și de tot sprijinul său în viitoarele activități. „Țin să vă mulțumesc pentru invitație, pentru munca depusă în alegerile de anul trecut, pentru că trebuie să recunoaștem, dacă nu erau tinerii din oraș, noi nu câștigam alegerile locale și parlamentare. Eu îi dau maximă încredere domnului Paul Borș și nu rămâne decât ca noua echipă să vină la mine ori de câte ori e nevoie pentru a colabora împreună. Sincer, mă așteptam ca astăzi să fie prezenți mai mulți tineri, dar pe viitor sper să fim un grup mai numeros. Urez succes tuturor tinerilor, unitate și să faceți ceva pentru orașul nostru”, a precizat și edilul.

City-managerul Vasile Apopei a ținut și el să le mulțumească tinerilor social-democrați pentru munca lor din campaniile electorale de anul trecut. „Fără ajutorul vostru nu am fi reușit să câștigăm, mai ales că a fost o luptă strânsă. Urmează o perioadă poate mai grea, de aceea trebuie să fim uniți, iar împreună să întărim organizația. De câte ori aveți vreo soluție sau vreo idee pentru oraș, să veniți să ne-o spuneți”, a declarat Vasile Apopei.

Președintele reales al TSD Târgu Neamț, Paul Borș, și-a propus și câteva obiective în noul mandat, cum ar fi: înființarea Ligii Elevilor, Campionatul Național de Motocros, concursuri sportive, campanii de ecologizare și concursuri școlare. Paul Borș a absolvit Colegiul Național „Ștefan cel Mare”, fiind admis la Academia de Studii Economice București și la o școală postliceală de asistenți medicali generaliști din oraș.

Ciprian Traian STURZU

Articolul precedentArcan, realeasă şefă la OFSD Neamț
Articolul următorDuminica, sedii de partide cu lacăte pe uşă