emilia-arcan

Emilia Arcan a fost realeasă în funcția de președintă a femeilor social-democrate din județul Neamț, prin votul unanim a 250 de membre ale organizației, sâmbătă, 21 septembrie. Conferința județeană de alegeri a Organizației de Femei social-democrate s-a desfășurat în Sala Mare a Consiliului Județean Neamț, Emilia Arcan fiind unic candidat la funcția de președinte. Cele 250 de social-democrate au avut alături invitate din Biroul Permanent Național OFSD, în persoana Doinei Drețcanu și președinta femeilor social-democrate de la Iași, Mihaela Ivancea. Votul a fost deschis.

”Am invitat toate formațiunile politice, prin reprezentantele organizațiilor de femei, să fie alături de noi la conferința județeană de alegeri însă nu au fost prezente decât Luminița Vârlan, de la PDL și președinta femeilor de la PP-DD. De la restul partidelor nu a venit nimeni, a fost însă prezent președintele PSD Neamț, deputatul Ionel Arsene. Au venit bineînțeles și colegii mei de partid, consilierii județeni Neculai Pușcașu, Radu Miron Tudorel, Vasile Murariu și vicepreședintele Consiliului Județean Neamț, Dan Manoliu. Mă bucur că am fost din nou mandatată cu această funcție pentru încă 4 ani. Pe viitor vreau să duc mai departe obiectivele principale ale organizației femeilor social-democrate și anume încurajarea și promovarea femeilor din toate domeniile de activitate cât și respectarea și punerea în practică a principiului egalității de șanse și promovarea, implicarea și participarea activă a femeii în structuri de conducere, de luare a deciziilor în structurile de reprezentare în administrația publică locală, județeană și centrală”, a declarat Emilia Arcan (foto), președinta OFSD Neamț. (I.C.)

Articolul precedentPoliţia Locală caută deşeuri în râuri
Articolul următorTSD Târgu Neamț și-a reales președintele

1 COMENTARIU

  1. Parca ne-am intors in timp si am asistat la plenara Congresului PCR.
    Ma mir ca nu a sesizat presa adversitatea Emiliei Arcan fata de pesedistele din Piatra. Amazoanele pietrenece , insa, au simtit in plin palma data de sefa lor de la judet. dar au fost cuminti in sala pentru ca , zic ele, nu au vrut sa faca circ. Ulterior insa a inceput o agitatie care se pare ca se amplifica pe zi ce trece. Faptul ca sefa pesedistelor din Piatra nu a fost inclusa pe lista reprezentantelor in conducerea nationala si faptul ca Emilia Arcan a laudat pe cele din Tg. Neamt si Roman si nu a spus nimic de Piatra Neamt le-a scos din sarite rau de tot. Sa fie oare refuzul pietrencelor de a ridica osanale (asa cum au facut cele din judet) motivul oparirii comandantei supreme?
    ” Noroc ca la alegerile noastre la municipiu i-am dat CD-ul cu actiunile facute la Piatra Neamt ca altfel nu avea material pentru proiectie in sala. Proaste am fost ! …… “,”Si cat tupeu sa ai sa duci pe una de la PDL la sedinta si sa-i mai dai si cuvantul ? Macar daca punea batista pe tambal …”,” Proaste am fost noi ca tot am incercat sa fim prietenoase cu ea ca sa nu mai fie atat scandal si in final chiar ne-a luat de proaste. Ei de-acum s-a terminat mierea !” , “Ar fi cazul sa facem o excursie la Bucuresti sa vedem ce mai face dl Ponta si sa mai vorbim despre una, alta”,”poate era mai bine sa ne ridicam toate si sa iesim din sala, chiar in timpul sedintei” – asa comentau niste doamne si domnisoare pesediste pe o terasa la o prajitura, probabil sa mai indulceasca gustul amar.
    Asa e fetelor, trebuia sa va ridicati toate si sa iesiti din sedinta ca sa aratati ca nu acceptati batjocura. Dar macar in al 12-lea ceas faceti ceva concret si nu doar sa va plangeri pe la colturi?
    Daca chiar sunteti “pietrence” , faceti ceva ! Altfel, va meritati soarta.

Comments are closed.