ciprian-serban„Una dintre problemele principale ale bolnavilor cronici și ale bătrânilor este prețul ridicat al medicamentelor. Deși multe dintre acestea sunt compensate parțial, sunt bătrâni sau bolnavi cronic care din puținul pe care îl au nu mai pot plăti și medicamentele, renunțând la o parte din ele pe care ei le consideră a nu fi foarte necesare, riscându-și sănătatea.

Acest fenomen trebuie să înceteze dacă vrem să ne autointitulăm țară civilizată.

Pentru ca bătrânii și bolnavii noștri să beneficieze de acest sprijin la nevoie este necesară implicarea noastră, a tuturor, pentru că nu e o măsură politică, ci o măsură umană.

Pe 1 noiembrie, dacă ne unim forțele și susținem în număr cât mai mare această reducere de preț a medicamentelor, oamenilor aflați în suferință și fără posibilități materiale li se va respecta, în sfârșit, dreptul la viață, dreptul la sănătate.

Din acest motiv, Organizația Județeană a Tineretului Social Democrat Neamț susține „Petiția pentru ieftinirea medicamentelor cu 35% de la 1 noiembrie” și vă roagă pe toți cei care înțelegeți această necesitate să susțineți acest demers indiferent de simpatiile politice pe care le aveți.

Nu mai vrem să vedem oameni bolnavi care au de ales între mâncare și medicamente. Nu mai vrem să vedem sprijinirea companiile farmaceutice străine în defavoarea celor românești. Vrem o țară care să își respecte oamenii, să fie alături de ei la nevoie și să susțină ceea ce e bun și românesc.

Bolile bunicilor si părinților noștri nu au culoare politică.

Semnează petiția AICI:

Președinte TSD Neamț,
Ciprian Șerban”.

Articolul precedentLPS Piatra Neamţ, învinsă acasă de CSSM Bacău
Articolul următor6 ani de închisoare pentru Gheorghe Ştefan în dosarul Microsoft
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Reformulez, nu vi se pare ca ar fi mai bine sa trecem la fapte decat sa dam foto ?
    Daca cineva relateaza ceva chestiuni suculente, culori, facturi ,etc …?

Comments are closed.