0:00

Știre actualizată. Trupul unei femei înecate a fost scos din răul Moldova. Pompierii caută o a doua victimă, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: În această dimineață, 9 august, în jurul orei 09.00, a fost găsit și cadavrul bărbatului pe râul Moldova, conform informațiilor furnizate de IPJ Iași.

„Au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Totodată, s-a dispus efectuarea autopsiei pentru stabilirea cauzei celor două decese, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale ce se impun”, menționează comunicatul IPJ Iași.

Știre inițială: Pompierii ieșeni se află în alertă de la ora 16,20 când un apel la 112 direcționat către poliție, anunța că două persoane care se scăldau în râul Moldova este posibil să se fi înecat.

Un ofițer și opt subofițeri din cadrul ISU Iași cu o autospecială de intervenție, o barcă și un Echipaj de Prim Ajutor al paramedicilor au ajuns în scurt timp în satul Soci, comuna Miroslăvești, pe malul râului unde fuseseră văzuți ultima dată cei doi. De cum au ajuns, pompierii au observat un corp plutind la suprafața apei.

Femeia, de 45 de ani, scoasă la mal, nu mai prezenta semne vitale, din păcate. Acum pompierii continuă căutările pentru cea de-a doua persoană. Din primele informații ar fi vorba despre un bărbat.

Știre actualizată. Trupul unei femei înecate a fost scos din răul Moldova. Pompierii caută o a doua victimă, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCel mai probabil, căldura înăbușitoare i-a determinat pe cei doi să intre în apă pentru a se răcori. Însă, albia răurilor ascunde multe capcane, se formează vârtejuri care pot trage la fundul apei și pe cei mai buni înotători.

Angela Croitoru

Video / Foto: ISU Iași

Articolul precedentOamenii de până în 40 de ani îndemnați să ia pastila de iod, de ministul Alexandru Rafila
Articolul următorFOTO. Ce au găsit în pădurile din Neamț inspectorii de muncă
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.