Jucătorul pietrean de tenis Răzvan Verzea, de la Clubul Tenis Star, s-a situat pe primul loc, la categoria 12 ani, la concursul dotat cu Trofeul „Pacific DJST” de la Bacău. Elevul profesorului Petru Iftimie a obținut 3 victorii, dintre care două extrem de concludente: 6-0, 6-0 cu David Macovei (CSM Moinești), 6-1, 6-2 cu Ioan Bostan (ACS Moldosport Bacău) și 6-4, 6-2 cu favoritul întrecerii George Damoc (ACS Sense Roman).

„Răzvan Verzea este un jucător de perspectivă, un jucător de mână stângă cu o tehnică bună și cu un mare potențial de a progresa”, a declarat profesorul Petru Iftimie.

La aceeași competiție a participat și jucătorul David Onisie, de la Tenis Star, care s-a clasat pe locul al patrulea la categoria 10 ani. „Și el este un tenisman de perspectivă și cred că va ajunge unul din sportivii buni la categoria sa de vârstă. Sunt copii pe care îi creștem la club și sperăm ca peste câțiva ani să ajungă jucători de top”, a mai afirmat Petru Iftimie.

Cel mai experimentat jucător al clubului Tenis Star, Nicolae Baciu (18 ani), a participat recent (29 aprilie-4 mai) la întrecerile Cupei de primăvară „Ruxandra Dragomir”, de la Iași, unde s-a situat pe locul al treilea la categoria seniori. (Ana MOISE)

Articolul precedentCalificare la pas în sferturile Cupei României pentru CSM Roman
Articolul următorDaniel Harpa promite asfalt pe strada lui Decebal Arnăutu
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.