pietricica turism
TOSKOVIC
STOLERU

Handbalistele de la CSM Roman s-au calificat, fără emoții, în sferturile de finală ale Cupei României. Ele au învins cu 24-19 (12-7), în deplasare, divizionara A Minaur Baia Mare și așteaptă vineri, 5 mai, să-şi cunoască viitoarea adversară.

“Nu am făcut cel mai grozav meci, dar important este că ne-am calificat. Fetele s-au mobilizat și ne-am atins scopul. Am rulat toate jucătorele însă, din păcate, Oana Chitacu în prima repriză a suferit o entorsă și va fi indisponibilă o perioadă de timp”, a spus profesorul Viorel Lazăr, antrenorul romașcancelor.

Publicul maramureșean le-a aplaudat la scenă deschisă pe două dintre fostele jucătoare ale echipei băimărene, care acum evoluează la CSM Roman: Luciana Marin-Popescu și Cynthia Tomescu.

Au marcat pentru CSM Roman: Toskovic (6 goluri), Stoleru (4), Iuganu (3), Marin-Popescu (3), Rusu (3), Agrigoroaie (3), Tomescu (2).

Profesorul Viorel Lazăr își dorește ca nemțencele să întâlnească “o echipă accesibilă și pe cât posibil să jucăm și acasă că ne-au «omorât» drumurile acestea în ultima vreme”. Tragerea la sorți  a meciurilor din sferturile de finală ale Cupei României va avea loc de  la ora 13:00, la sediul Federației Române de Handbal. (Ana MOISE)