Voleibaliștii de la VCM-LPS au scăpat de „agonia” acestui sezon, cel mai dezastruos din câte au existat vreodată în istoria clubului. În ultimul meci al campionatului, de fapt o restanță din etapa a 31-a, pietrenii au fost depășiți, sâmbătă (29 aprilie) după amiază, cu 3-1 (-20, -22, 24, -20), în deplasare, de U Cluj. Atât VCM-LPS, cât și ardelenii au retrogradat în eșalonul secund.

Pietrenii nu au reușit să obțină decât o singură victorie în actuala stagiune, scor 3-2, în retur, în deplasare, cu Știința Bacău. Ei au încheiat campionatul pe ULTIMUL LOC. De fapt pe ultimul loc s-au situat pe aproape întreaga durată a acestui sezon.

Trist dar previzibil: VCM-LPS a retrogradat!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiVCM-LPS urmează să-ți lingă rănile în eșalonul secund și, de ce nu, să înceapă o reconstrucție din temelii. Pentru cine nu știe, echipa pietreană masculină de volei a reprezentat un nume important în jocul cu mingea peste fileu de la noi fiind vicecampioana țării, finalista mai multor ediții ale Cupei României, dar și și o participantă constantă în cupele europene.

Sezonul voleibalistic intern se încheie duminică, 30 aprilie, la Piatra Neamț, cu finalele Cupei României: CS Volei Alba-Blaj (noua campioană) – Știința Bacău de la ora 14:00, la feminin și ACS Volei Municipal Zalău (proaspăta campioană) – Arcada Galați, de la ora 18:00, la masculin. (Ana MOISE)

Articolul precedentCSM Roman a terminat campionatul cu o înfrângere
Articolul următorEveniment la Văratec: ”Constantin Ciopraga a luat o mică pauză, pentru a-și face intrarea în eternitate”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.