Handbalistele de la CSM Roman au încheiat cu o înfrângere ediția curentă a Ligii Naționale. Ele au cedat cu 23-27 (11-10), sâmbătă, 29 aprilie, la CSM Bistrița, însă acest insucces nu a schimbat cu nimic locul dinainte ocupat în clasament. Nemțencele au rămas în obiectiv și anume s-au situat pe poziția a cincea în ierarhia primei ligii și așteaptă să aibă un parcurs la fel de bun ca în ediția trecută în Cupa României când au fost finalistele întrecerii.

“M-a deranjat atitudinea pe care fetele au avut-o în repriza a doua. N-am mai fost aceeași echipă unită, am avut multe acțiuni individuale și puțin apărarea a scârțâit. Am jucat relaxat și asta ne-a costat“, a declarat profesorul Viorel Lazăr, antrenorul romașcancelor.

În actuala stagiune, romașcancele au acumulat 34 de puncte, ca urmare a 10 victorii și a 4 rezultate de egalitate. Dacă vor juca iarăși în cupele europene, ele vor afla abia după ce se vor desfășura și meciurile din Cupa României.

“Am avut în acest campionat și urcușuri și coborâșuri, dar una peste alta suntem în obiectiv și ne bucură“, a mai spus Viorel Lazăr.

Au marcat pentru CSM Roman: Iuganu (6 goluri), Toskovic (5), Tomescu (3), Marin-Popescu (3), Stoleru (2), Vădineanu (2), Rusu (1), Glibko (1).

În optimile Cupei României, CSM Roman va evolua, pe 4 mai, în deplasare, cu divizionara A, Minaur Baia Mare. Învingătoarea se califică în faza următoare a competiției. (Ana MOISE)