Liga a IV-a va fi disputată în doar 6 echipe în sezonul 2018-2019. Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Neamţ avansase ideea a două serii, cu toate echipele înscrise, dar la Comitetul Executiv de miercuri, 22 august, propunerea nu a fost acceptată.

SPERANŢA RĂUCEŞTI şi BRADU BORCA se anunţă echipele cele mai tari în noul sezon al Ligii a IV-a

Astfel, după cum se ştia deja, în Liga a IV-a se vor confrunta Bradu Borca, Energia Pângăraţi, Moldova Cordun, Speranţa Răuceşti, Ozana Târgu Neamţ şi Victoria Horia. „Vor fi două tururi şi două retururi şi un play-off de asemenea tur-retur”, a precizat Ioan Costin Toma, preşedintele AJF Neamţ.

ARSENAL VĂLENI va juca în noul sezon în Liga a V-a, seria Roman

Liga a V-a va fi împărţită în două serii geografice, având în vedere solicitarea majorităţii participanţilor, după sezonul trecut, unul reuşit, dar lung şi cu deplasări costisitoare. Va fi probabil o serie în zona Roman, cu capete de afiş Arsenal Văleni, Siretul Doljeşti, Stejarul Stăniţa sau Voinţa Valea Ursului (serios întărită cu jucători de la Voinţa Ion Creangă) şi o altă serie în restul judeţului, cu favorite precum Bravo Bodeşti, Vulturul Costişa sau Ozana Timişeşti. Pentru Liga a V-a, AJF Neamţ pregăteşte o surpriză plăcută, după cum a declarat preşedintele Ioan Costin Toma: „Primele două locuri din ambele serii vor juca semifinale încrucişat, tur-retur. Apoi, pe un teren neutru, vom disputa cele două finale, cu festivitate de premiere”.

Partidele dintre VICTORIA HORIA şi BRADU BORCA se anunţă aprige şi în noul sezon

AJF Neamţ a mai stabilit ca toate taxele şi baremele să rămână neschimbate. Termenul limită de înscriere în ambele ligi a fost stabilit pentru 31 august. Campionatul va începe pe 9 septembrie, la tradiţionala oră 11:00. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentProcesul lui Ionel Arsene a început cu o amânare
Articolul următorPoliţia Rutieră are grija pietonilor
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.