Triplă pentru CS Ceahlăul: cea mai bună sportivă, cel mai bun antrenor și cel mai bun club, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDacă Andreea Grăpinoiu, canotoarea de la CS Ceahlăul Piatra Neamț, a fost desemnată cea mai bună sportivă a județului în 2016, tehnicianul său, profesorul Valentin Gavril, a primit titlul de cel mai bun antrenor al anului. Totodată, CS Ceahlăul a devenit cel mai bun club.

„Îmi doresc în fiecare an ca CS Ceahlăul și sportivii săi să fie cei mai buni. Sala Ceahlăul va fi modernizată în curând și ne vom desfășura activitatea în condiții mai bune. A fost un an bun pentru CS Ceahlăul. Singurul regret este că nu am putut să obținem o medalie și la Mondiale. Ne pregătim pentru cei 100 de ani pe care clubul îi împlinește peste 3 ani. Putem ține sportivii doar până la încheierea junioratului, după care de la nivelul seniorilor se știe foarte bine că sunt alte cheltuieli, alte pretenții. Situația financiară și legile în vigoare nu ne permit să susținem acești sportivi și la seniorat. După această festivitate, avem și noi una programată astăzi la noi la club în care-i vom premia pe toți sportivii„, a spus directorul Valentin Gavril.

Andreea Grăpinoiu i-a succedat la titlul de cel mai bun sportiv al Neamțului surorii sale Ana Maria Grăpinoiu, care anul trecut a fost ea cea mai bună sportivă a județului nostru.

„Mă bucur că am obținut acest rezultat și îmi pare foarte bine că toată lumea mă susține. Sunt fericită că îi calc pe urme surorii mele. Mai sunt junioară unu până la vară și sper să câștig medaliile de aur la Europene și Mondiale și poate în 2020 voi fi prezentă la JO de la Tokio. Sunt originară din Bacău și fac de trei ani canotaj”, a afirmat Andreea Grăpinoiu.

Gheorghe Paisa, şeful Direcției Județene pentru Sport și Tineret Neamț a spus că, în acest an, sportivii nemțeni au înregistrat 47 de rezultate internaționale la sporturile neolimpice și 13 rezultate internaționale la sporturile olimpice.  La festivitatea de premiere au fost prezenţi prefectul Niculina Dobrilă, primarul Dragoș Chitic și vicepreședinții Consiliului Județean Neamț, Laurențiu Dulamă și Ion Asaftei. (Ana MOISE)

Articolul precedentAZI LA TÂRGUL DE CRĂCIUN
Articolul următorSevil Shhaideh propusă premier de PSD! Cine este şi ce avere are!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.