reclama autocenter

Actualizare: Accidentul a avut loc pe Drumul Național DN 24 C, între localitățile Ripiceni și Manoleasa. Din primele informaţii ale IPJ Botoşani, potrivit agent principal Delia Neniscu, s-a stabilit că „un tânăr de 28 de ani, din comuna Ripiceni, în timp ce conducea autoturismul din direcția Ripiceni către localitatea Manoleasa, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma impactului a rezultat decesul a trei tineri de 28, 24 și 22 de ani și vătămarea corporală a altui tânăr de 24 de ani, toți din comuna Ripiceni“.

Știre inițială: O tragedie a lovit trei familii din judeţul Botoşani, azi noapte, 17 spre 18 octombrie, în urma unui accident. Autoturismul în care se aflau patru tineri a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat într-un lan de porumb, în comuna Ripiceni.

Forţele de intervenţie i-au găsit pe trei dintre ei, de 21, 22 şi 24 de ani, decedaţi, împrăştiaţi pe câmp. Cel de-al patrulea, un tânăr de 24 de ani, cu fractură de antebraţ, se afla încă în maşina răsturnată pe capotă.

Echipajul SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Săveni, l-a transportat pe tânărul cu fractură la spital.

La locul intervenției au ajuns și două echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Botoşani, dar nu s-a mai putut face nimic pentru cei trei.

Poliția a deschis dosar penal pentru ucidere şi vătămare din culpă, iar ancheta urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs tragedia.

Angela Croitoru

Articolul precedentFraudele prin SMS, recomandări de la IPJ Neamţ
Articolul următorFoto. Căruţaş în comă, în urma unei coliziuni cu un autoturism
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.