Trei tineri au ajuns în spital după ce o șoferiță a evitat un câine, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAseară, 31 august, în jurul orei 21:00, pe Drumul Național 15 C, lângă Brusturi, autoturismul condus de o șoferiță, în vârstă de 20 de ani, a ieșit de pe șosea răsturnându-se pe cupolă.

În urma impactului, toți cei trei ocupanți, șoferița și doi adolescenți, ambii în vârstă de 16 ani, pasageri în mașină, au suferit mai multe traumatisme fiind transportați la CPU Târgu-Neamț, precizează subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Trei tineri au ajuns în spital după ce o șoferiță a evitat un câine, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDin primele declarații date polițiștilor rutieri, rezultă că fata ar fi pierdut controlul volanului după ce a încercat să evite un câine care i-a apărut în față, pe șosea.

Circumstanțele exacte în care a avut loc accidentul vor fi stabilite în urma cercetărilor în dosarul penal pentru vătămare corporală din culpă.

Angela Croitoru

Foto: IPJ Neamț

Articolul precedentNeamţ Art Festival în centrul istoric din Piatra Neamţ
Articolul următorFără bărbați în conducerea Inspectoratului Școlar Neamț! O profesoară din Târgu Neamț întregește echipa de conducere
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.