Actualizare: Mama şi fiica sa de 4 ani, Petruţa Mihaiela Măriuţa şi Ana Maria Măriuţa, din Taşca au fost găsite. În urma activităților de căutare desfășurate de polițiștii din Bicaz, a fost depistată tânăra de 21 de ani, din Tașca, împreună cu fiica sa, în vârstă de 4 ani, dispărute la data de 15 noiembrie 2021.

Polițiștii au aflat că, pe perioada dispariției, acestea s-au aflat în județul Teleorman și nu au fost victimele vreunei infracțiuni.

**

De asemenea, bărbatul de 46 de ani, Constantin Radu Postolache, dat dispărut pe 15 noiembrie de către mama sa, a fost găsit în comuna Girov, de către polițiștii din comuna Ștefan cel Mare. Acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Știre inițială: Ieri, 15 noiembrie, polițiștii din Bicaz au fost sesizaţi de un bărbat de 40 de ani, despre faptul că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 16.00, soția sa Petruţa Mihaiela Măriuţa, în vârstă de 21 ani, a părăsit domiciliul din Tașca, împreună cu fiica sa, Ana Maria Măriuţa, în vârstă de 4 ani și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente Petruţa Mihaiela Măriuţa: înălţime – 1.60 -1.69 m,  greutate – 80-89 de kilograme, păr brunet, lung, ondulat, ochi căprui.

La momentul dispariției, tânăra era îmbrăcată cu o bluză roșie-vișinie, geacă neagră,  pantaloni tip colanţi, negri cu model roz, fiind încălțată cu ghete negre ce prezintă două dungi albe dispuse orizontal pe exterior.

Semnalmente Ana Maria Măriuţa în vârstă de patru ani: înălţime – 70 -79 cm,  greutate –20-29 de kilograme, păr castaniu, lung, ondulat, ochi albaștri.

La momentul dispariției, fetiţa era îmbrăcată cu un geacă din fâș mov, pantaloni tip jeans, pe cap purta o căciulă albă, fiind încălțată cu cizme bleumarin.

Polițiștii le-au căutat în comuna Tașca și în locurile frecventate de femeie, dar nu le-au găsit.

**

Tot ieri, în jurul orei 20,00, polițiștii din Ștefan cel Mare au fost sesizați de către o femeie de 77 de ani, din Girov, despre faptul că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 06.00, fiul său Constantin-Radu Postolache, în vârstă de 46 de ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime – 1.75 m, păr brunet, lung până la nivelul umerilor, ochi albaștri.

La momentul dispariției, acesta era îmbrăcat cu o geacă din fâș verde, pantaloni negri, fiind încălțat cu adidași negri.

Polițiștii au efectuat verificări în Girov și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de acesta, iar activitățile pentru căutarea bărbatului continuă.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanelor căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

Angela Croitoru

Articolul precedentMara Calista, deputat PNL: „Sprijin pentru 139 de comunități marginalizate în accesarea de fonduri nerambursabile”
Articolul următorKituri cu adrenalină în așteptarea vaccinării copiilor
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.