Mara Calista, deputat PNL: „Sprijin pentru 139 de comunități marginalizate în accesarea de fonduri nerambursabile”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAm votat pentru adoptarea Proiectului de Lege pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.31/2021 privind derogarea de la prevederile art.47 alin.(6) din Legea nr.500/2002 privind finanţele publice. Astfel, se asigură infrastructura de funcționare a serviciilor comunitare integrate din comunitățile marginalizate. Ministerul Muncii a fost autorizat, ca în cadrul proiectului ”Creșterea capacității MMPS de coordonare metodologică a SPAS-urilor în vederea îndeplinirii atribuțiilor și obligațiilor legale pe domeniul serviciilor sociale și a creșterii calității serviciilor oferite cetățenilor”, să cuprindă în listele de investiții și să achiziționeze documentațiile tehnico – economice aferente obiectivelor de investiții destinate centrelor comunitare integrate și aparținând celor 139 de unități administrativ – teritoriale marginalizate eligibile.

Prin acest proiect se oferă sprijin celor 139 de comunități cu tip de marginalizare peste medie și severă să acceseze fonduri nerambursabile în valoare minimă eligibilă de 10.000 de euro și valoare maximă eligibilă de 100.000 de euro.

Mai multe detalii aici.

Mara Calista, deputat PNL Neamț

Articolul precedentPiatra Neamț: Dosar penal pentru un tânăr care a vrut să intre la mall cu certificatul verde al altcuiva
Articolul următorȘtire actualizată. Trei persoane dispărute în Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.