0:00

Trei nemțeni prinși drogați la volan, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTrei tineri nemțeni sunt cercetați de oamenii legii și s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistați la volan sub influența substanțelor interzise. S-a întâmplat în a treia zi de Crăciun, pe 27 decembrie. Unul dintre șoferi, de 24 de ani, din Rediu, a fost tras pe dreapta la un control de rutină, în timp ce se deplasa cu mașina pe strada Eroilor din Piatra Neamț, adică în zona Inspectoratului Județean de Poliție Neamț. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul din dotare, stabilindu-se posibila prezență a substanțelor interzise.

În aceeași situație a fost depistat, la Roman, un tânăr de 24 de ani, din Horia, precum și un șofer de 18 ani, din Răucești, care a fost oprit pe strada Cuza Vodă din Târgu Neamț. În ambele cazuri testările au fost pozitive.

Menționăm că acestea nu prezintă probe în dosarul penal, persoanele în cauză fiind conduse la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În toate cauzele au fost întocmite dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, conform Inspectoratului Județean de Poliție Neamț.

(G.S.)

Articolul precedentPedeapsă fără executare pentru mituirea polițiștilor rutieri
Articolul următorÎnchisoare cu executare pentru Dan Morenciu, fostul șef al Ambulanței Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.