Trei bărbaţi, pe numele cărora existau mandate, au fost găsiţi de poliţişti şi duşi după gratii. Doi dintre ei au fost depistaţi vineri, 3 noiembrie, iar unul în dimineaţa de duminică, 5 noiembrie.

Primul este un romaşcan de 39 de ani, pe numele căruia exista un mandat de arestare european, emis de către autoritățile italiene. El era dat în urmărire internațională, pentru că se sustrăgea cercetărilor în mai multe cazuri de furt. „El a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Bacău, urmând a fi prezentat Curţii de Apel Bacău, pentru confirmarea mandatului european de arestare”, a precizat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

PENITENCIARUL BACĂU

Al doilea bărbat depistat vineri are 35 de ani, este din Dulceşti şi a fost găsit în locuinţa unei femei din localitate. El are de executat o pedeapsă de 3 ani de închisoare pentru vătămare corporală, şi a fost escortat la Penitenciarul Bacău.

„În dimineața zilei de 5 noiembrie, orele 07:30, mai multe echipaje de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au fost angrenate în activitatea de prindere a unui bărbat de 39 de ani din Războieni, căutat pentru punerea în executare a unui mandat de arestare preventivă”, a declarat inspectorul Elena Bulgărea. „Măsura a fost dispusă de către Judecătoria Piatra Neamţ, pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de furt din locuințe de pe raza comunei Războieni. În urma scotocirilor efectuate, bărbatul a fost găsit ascuns într-un imobil de pe raza comunei Țibucani, fiind preluat de polițiști și încarcerat”. Individul este cercetat pentru mai multe furturi din anexele caselor, petrecute în perioada 2015-2017, prejudiciul fiind de 7.800 de lei. (C.M.)

Articolul precedentGALERIE FOTO A VIII-a ediție a Festivalului X-enduro Iași în parcul offroad Enduranch
Articolul următorFamilie din Barticeşti suspectă de intoxicaţie cu ciuperci! Presupunerile au fost infirmate!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.