reclama autocenter

chitic viceprimar

Finalul acestei săptămâni este prilej de mare bucurie în fosta echipă de conducere a PDL-ului de la Neamț. Sâmbătă, 8 noiembrie, este ziua de naștere a lui Dragoș Chitic, viceprimarul independent al municipiului Piatra Neamț. Tot sâmbătă, 8 noiembrie, deputatul Mihaela Stoica, fostă PDL, fostă independentă, fostă PMP, apoi din nou independentă, își serbează onomastica.

stafie

Duminică, 9 noiembrie, Claudiu Stafie, fostul consilier local, apoi șef la Parking, XData Soft și apoi secretar de stat la Ministerul Economiei în guverne succesive Boc, în prezent consilier județean fost PDL, actualmente independent, își serbează, și el, onomastica. Ultimii doi nu este exclus să-și intersecteze petrecerile, având în vedere legăturile speciale de afaceri și de familie care s-au cimentat în timp. (Z.C.H.)

Articolul precedentPoliţişti, procurori şi persoane publice – clienţii bordelurilor “pensiuni”
Articolul următorArhiepiscopul Eftimie Luca – un secol de existenţă

1 COMENTARIU

  1. Cel mai idiot si cretinoid articol citit vreodata ! Pe cine intereseaza din orasul asta aniversarile unor nimeni in sant ? Poate doar pe DNA . Nu mai ridicati la nivel de personalitati toate nulitatile. Nu sunt nici Simona Halep si nici Gica Hagi.

Comments are closed.