0:00

Trei bărbați găsiți morți în case, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTrei bărbați au fost găsiți morți, în casele neîncălzite, în ultimele 24 de ore.

Duminică, 4 martie, la ora 9,41, un bărbat a chemat ambulanța după ce și-a găsit fratele mort în casa neîncălzită, la Luminiș, comuna Piatra Șoimului. Echipajul de la Serviciul de Ambulanță Neamț a ajuns la locuință și a constatat că „bărbatul, în vârstă de 54 de ani, era decedat de mai mult timp și a fost lăsat la locul solicitării”, după cum ne-a declarat asistenta șefă Mihaela Olaru. În camera unde l-a găsit pe fratele său înghețat de frig nu mai fusese făcut focul în sobă de ceva vreme.

Tot astăzi, 4 martie, un alt bărbat, de 56 de ani, din Dolhești (comuna Pipirig), a fost găsit mort, în casă, de fratele care venise să-l vadă. El a cerut ajutorul vecinilor, care au chemat salvarea la ora 8, dar când au ajuns, cadrele medicale n-au mai avut ce face, decât să constate că decesul survenise de mai multe ore. Victima locuia singură, iar vecinii au spus că nu prea au văzut fum ieșind pe horn, zilele acestea. Bărbatul avea probleme de sănătate și se pare că mai consuma alcool, deși nu avea voie.

Al treilea caz este al unui bărbat de 58 de ani, care locuia singur, în comuna Vânători-Neamț. Vecinii care îi mai aduceau de mâncare l-au găsit înghețat, în casa rece, sâmbătă la amiază și au sunat la 112. „Victima era în stop-cardiorespirator fără indicații de resuscitare”, a mai precizat aceeași sursă. Poliția face cercetări în fiecare din aceste cazuri de moarte suspectă.

(C.I.)

Articolul precedentFamilie rănită în accident, la Piața Centrală
Articolul următorACTUALIZARE Simularea Evaluării Naționale în Neamț a început fără boicot vizibil al sindicatului
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.