Părinții și fiul, în vârstă de 10 ani, au fost răniți în urma unui accident produs sâmbătă, 3 martie, în jurul orei 8, în zona pieței centrale din municipiul Piatra Neamț. Familia era într-un autoturism, iar la ieșirea din zona pieței în strada Dimitrie Leonida, bărbatul, care era la volan, nu s-ar fi asigurat suficient și mașina a fost lovită de un alt autovehicul care venea din stânga.

Poliția și echipaje de ambulanță au ajuns la locul accidentului, toți cei trei membri ai familiei fiind transportați la spital, cu răni la cap. „Bărbatul, în vârstă de 46 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral acut deschis și sindrom confuzional, femeia de 49 de ani a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral acut fără pierderea cunoștinței, iar băiatul, în vârstă de 10 ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral acut deschis și sindrom confuzional, fiind transportați la UPU Piatra-Neamț”, a declarat Mihaela Olaru, asistenta șefă a Serviciului de Ambulanță Neamț. Poliția face cercetări pentru a stabili exact cauzele acestui accident.

Un alt accident a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 1,25, în comuna Grințieș. Doi tineri, în vârstă de 19 și respectiv 20 de ani, s-au izbit cu mașina într-un garaj, în satul Bradu. Polițiștii sosiți la locul accidentului au stabilit că tânărul în vârstă de 20 de ani, care era la volan și circula dinspre Grințieș spre Poiana Largului, a pierdut controlul, a intrat pe contrasens și s-a izbit cu autoturismul într-un garaj. Șoferul era sub influența alcoolului, după cum ne-au declarat oficiali ai Poliției Neamț și este cercetat pentru conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă. Amândoi tinerii s-au rănit la cap și au fost transportați cu ambulanțele la spital.

(C.I.)